Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.contributor.author | Голод, Андрій | - |
dc.contributor.author | Holod, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-04T09:58:46Z | - |
dc.date.available | 2020-02-04T09:58:46Z | - |
dc.date.issued | 2020-02-04 | - |
dc.identifier.citation | Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Основи кулінарної майстерності | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | 2 курс | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.title | Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Залікові вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Залікові вимоги Основи кулінарної майстерності.pdf | 365.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.