Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219
Title: Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Authors: Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Голод, Андрій
Holod, Andrii
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
2 курс
залікові вимоги
Issue Date: 4-Feb-2020
Citation: Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 3 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Залікові вимоги Основи кулінарної майстерності.pdf365.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.