Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219
Title: | Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) |
Authors: | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу Голод, Андрій Holod, Andrii |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи кулінарної майстерності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" 2 курс залікові вимоги |
Issue Date: | 4-Feb-2020 |
Citation: | Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 3 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219 |
Appears in Collections: | Залікові вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Залікові вимоги Основи кулінарної майстерності.pdf | 365.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.