Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24218
Title: | Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) |
Authors: | Голод, Андрій Holod, Andrii Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Кейтеринг спеціальність "Готельно-ресторанна справа" 4 курс залікові вимоги |
Issue Date: | 4-Feb-2020 |
Citation: | Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 6 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24218 |
Appears in Collections: | Залікові вимоги |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Залікові вимоги Кейтеринг.pdf | 363.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.