Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24217
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-04T09:36:20Z-
dc.date.available2020-02-04T09:36:20Z-
dc.date.issued2020-02-04-
dc.identifier.citationЕтнічні особливості гостинності : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019 - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24217-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЕтнічні особливості гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleЕтнічні особливості гостинності : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Завдання для самостійної роботи ЕОГ.pdf441.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.