Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23940
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-21T09:36:43Z-
dc.date.available2020-01-21T09:36:43Z-
dc.date.issued2020-01-21-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23940-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОрганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subject2 курсuk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцін. рез. навчання ОРГ.pdf860.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.