Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23940
Назва: Організація ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
порядок оцінювання результатів навчання
2 курс
Дата публікації: 21-січ-2020
Бібліографічний опис: Організація ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23940
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Порядок оцін. рез. навчання ОРГ.pdf860.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.