Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23922
Назва: Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
практики
2 курс
керівництво практикою
щоденник практики
підсумки практики
Дата публікації: 20-січ-2020
Бібліографічний опис: Паска М. З. Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2020. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проходження виробничої практики. Обґрунтовано мету та завдання виробничої практики, представлено структуру виробничої практики, наведено основні вимоги, щодо підсумкового контролю, форма оформлення звіту та щоденника, список використаної літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23922
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки виробнича практика 2 курс.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.