Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23922
Title: Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
практики
2 курс
керівництво практикою
щоденник практики
підсумки практики
Issue Date: 20-Jan-2020
Citation: Паска М. З. Методичні вказівки для проходження практики здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / Паска М. З. - Львів, 2020. - 32 с.
Abstract: У методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проходження виробничої практики. Обґрунтовано мету та завдання виробничої практики, представлено структуру виробничої практики, наведено основні вимоги, щодо підсумкового контролю, форма оформлення звіту та щоденника, список використаної літератури.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23922
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки виробнича практика 2 курс.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.