Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23919
Title: Основи індустрії гостинності : методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Authors: Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи індустрії гостинності
теми семінарських занять
теми практичних занять
рекомендована література
Issue Date: 16-Jan-2020
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23919
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
самостійна робота ОІГ.pdf384.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.