Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23919
Title: | Основи індустрії гостинності : методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» |
Authors: | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи індустрії гостинності теми семінарських занять теми практичних занять рекомендована література |
Issue Date: | 16-Jan-2020 |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23919 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
самостійна робота ОІГ.pdf | 384.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.