Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-16T09:29:55Z-
dc.date.available2020-01-16T09:29:55Z-
dc.date.issued2020-01-16-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23917-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.titleПорядок оцінювання результатів навчання з дисципліни «Основи індустрії гостинності» рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання ОІГ.pdf378.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.