Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23917
Назва: Порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни «Основи індустрії гостинності» рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Автори: Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
порядок оцінювання результатів навчання
Дата публікації: 16-січ-2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23917
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Порядок оцінювання ОІГ.pdf378.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.