Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-16T09:04:19Z-
dc.date.available2020-01-16T09:04:19Z-
dc.date.issued2020-01-16-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23916-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subject1 курсuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.titleПерелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни «Основи індустрії гостинності» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Екзаменаційні вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
питання на іспит ОІГ.pdf208.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.