Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23916
Назва: Перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни «Основи індустрії гостинності» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Автори: Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
1 курс
екзаменаційні вимоги
Дата публікації: 16-січ-2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23916
Розташовується у зібраннях:Екзаменаційні вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
питання на іспит ОІГ.pdf208.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.