Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823
Title: | Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Голод, Андрій Holod, Andrii Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи індустрії гостинності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять теми практичних занять самостійна робота індивідуальні завдання розподіл балів шкала оцінювання рекомендована література |
Issue Date: | 27-Dec-2019 |
Citation: | Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 12 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни “Основи індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма ОІГ.pdf | 642.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.