Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823
Назва: Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа"
Автори: Голод, Андрій
Holod, Andrii
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
теми практичних занять
самостійна робота
індивідуальні завдання
розподіл балів
шкала оцінювання
рекомендована література
Дата публікації: 27-гру-2019
Бібліографічний опис: Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни “Основи індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робоча програма ОІГ.pdf642.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.