Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823
Title: Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Голод, Андрій
Holod, Andrii
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
теми практичних занять
самостійна робота
індивідуальні завдання
розподіл балів
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 27-Dec-2019
Citation: Основи індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 12 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни “Основи індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма ОІГ.pdf642.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.