Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-12-27T07:59:10Z-
dc.date.available2019-12-27T07:59:10Z-
dc.date.issued2019-12-27-
dc.identifier.citationОснови індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23822-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Основи індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.titleОснови індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
навчальна програма ОІГ.pdf445.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.