Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23822
Title: Основи індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Голод, Андрій
Holod, Andrii
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
екзаменаційні вимоги
Issue Date: 27-Dec-2019
Citation: Основи індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 8 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни “Основи індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23822
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
навчальна програма ОІГ.pdf445.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.