Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708
Title: Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
структура навчальної дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 13-Dec-2019
Citation: Паска М. З. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни / Паска М. З. - Львів, 2019. - Ч. 1. - 23 с.
Abstract: У методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проведення підсумкового контролю з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Обгрунтовано мету та завдання дисципліни, представлено структуру навчальної дисципліни, наведено тести, які розкривають знання та вміння отриманні протягом семестру та наведено перелік питань, яні виносяться на перевірку вивченого матеріалу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки ОРГ.pdf875.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.