Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-13T08:26:02Z | - |
dc.date.available | 2019-12-13T08:26:02Z | - |
dc.date.issued | 2019-12-13 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни / Паска М. З. - Львів, 2019. - Ч. 1. - 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708 | - |
dc.description.abstract | У методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проведення підсумкового контролю з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Обгрунтовано мету та завдання дисципліни, представлено структуру навчальної дисципліни, наведено тести, які розкривають знання та вміння отриманні протягом семестру та наведено перелік питань, яні виносяться на перевірку вивченого матеріалу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Організація ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки ОРГ.pdf | 875.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.