Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-12-13T08:26:02Z-
dc.date.available2019-12-13T08:26:02Z-
dc.date.issued2019-12-13-
dc.identifier.citationПаска М. З. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни / Паска М. З. - Львів, 2019. - Ч. 1. - 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708-
dc.description.abstractУ методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проведення підсумкового контролю з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Обгрунтовано мету та завдання дисципліни, представлено структуру навчальної дисципліни, наведено тести, які розкривають знання та вміння отриманні протягом семестру та наведено перелік питань, яні виносяться на перевірку вивченого матеріалу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОрганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки ОРГ.pdf875.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.