Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708
Назва: Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни
Автори: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
структура навчальної дисципліни
рекомендована література
Дата публікації: 13-гру-2019
Бібліографічний опис: Паска М. З. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни / Паска М. З. - Львів, 2019. - Ч. 1. - 23 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках викладено основні пункти, які передбачені для проведення підсумкового контролю з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Обгрунтовано мету та завдання дисципліни, представлено структуру навчальної дисципліни, наведено тести, які розкривають знання та вміння отриманні протягом семестру та наведено перелік питань, яні виносяться на перевірку вивченого матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23708
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки ОРГ.pdf875.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.