Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-12-13T08:17:18Z-
dc.date.available2019-12-13T08:17:18Z-
dc.date.issued2019-12-13-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23707-
dc.description.abstractОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного господарстваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectНавчальна практика «Вступ до фаху»uk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectіндивідуальні завданняuk_UA
dc.subjectоформлення звіту з практикиuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації НП Вступ до фаху.pdf786.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.