Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorХолявка, Володимир-
dc.contributor.authorДемічковський, Андрій-
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorКулик, Оксана-
dc.contributor.authorПіхур, Оля-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorKholiavka, Volodymyr-
dc.contributor.authorDemichkovskyi, Andrii-
dc.contributor.authorBoratynskyi, Oleh-
dc.contributor.authorKulyk, Oksana-
dc.contributor.authorPikhur, Olia-
dc.date.accessioned2019-11-28T09:05:36Z-
dc.date.available2019-11-28T09:05:36Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОрганізація готельного господарства : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / Орислава Коркуна, Володимир Холявка, Андрій Демічковський, Олег Боратинський, Оксана Кулик, Оля Піхур. - Львів : Добра справа, 2019. - 224 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-7964-58-8-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23575-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник «Організація готельного господарства» висвітлює теоретичні та практичні питання з вивчення та організації роботи готельного господарства. Також у навчально-методичному посібнику розкривається класифікація, призначення, основні характеристики, житлових та нежитлових приміщень готельного господарства, види їх архітектурних рішень, та взаємозв’язок між роботою структурних підрозділів готелю. Розглянуто та визначено вимоги до якості послуг готельного господарства, види та можливості організації спеціальних та додаткових послуг в готелях відповідної класифікації їх за зірковістю. Наведено приклади по побудові концепції готелю. Також в навчально-методичному посібнику «Організація готельного господарства» студентам рекомендовані питання для самоконтролю, та подані теми для написання рефератів,та подані тести для самоконтролю. Даний навчальнометодичний посібник дасть змогу студентам успішно розрізняти та класифікувати товари і послуги, що надаються в підприємствах готельного господарства, характеризувати їх за властивостями та видами, а також студенти зможуть опанувати основні стандарти якості які є затверджені ДСТУ, та успішно підготуватися до складання іспиту з курсу «Організація готельного господарства».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДобра справаuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectорганізація готельного господарстваuk_UA
dc.subjectорганізація інтер'єруuk_UA
dc.subjectорганізація прибиральних робітuk_UA
dc.subjectкультура обслуговуванняuk_UA
dc.titleОрганізація готельного господарства : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
посібник ОГГ.pdf4.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.