Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23473
Назва: | Біохімія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів cпеціальності 241 «Готельно–ресторанна справа» |
Автори: | Трач, Володимир Tymochko-Voloshyn, Roksolana Тимочко-Волошин, Роксолана Trach, Volodymyr |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни Біохімія спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Дата публікації: | 19-лис-2019 |
Бібліографічний опис: | Біохімія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів cпеціальності 241 «Готельно–ресторанна справа» / розроб. Трач В. М., Параняк Н. М. - Львів, 2019. - 10 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Біохімія» є засвоєння студентами знань, пов’язаних з вивченням біохімічних процесів, зокрема, особливостями їх регулювання в умовах організму людини, які формують підготовку сучасних фахівців даної спеціальності |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23473 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Навч. прогр.біох.ГРС - нова.pdf | 192.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.