Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23352
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Никитенко, Анатолій | - |
dc.contributor.author | Бусол, Василь | - |
dc.contributor.author | Nykytenko, Anatolii | - |
dc.contributor.author | Busol, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Кафедра фехтування, боксу і національних одноборств | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-14T11:01:51Z | - |
dc.date.available | 2019-11-14T11:01:51Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-14 | - |
dc.identifier.citation | Теорія і методика спортивних двобоїв (спеціалізація бокс) : порядок оцінювання результатів навчання галузі знань: 01 "Освіта / педагогіка" спеціальності: 017 "Фізична культура і спорт" рівня вищої освіти: перший (бакалаврський) факультетів Фізичної культури і спорту, Педагогічної освіти / розроб. Никитенко А. О., Бусол В. А. - Львів, 2019. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23352 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра фехтування, боксу і національних одноборств | uk_UA |
dc.subject | Теорія і методика спортивних двобоїв | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Фізична культура і спорт" | uk_UA |
dc.subject | спеціалізація "Бокс" | uk_UA |
dc.subject | порядок оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.title | Теорія і методика спортивних двобоїв (спеціалізація бокс) : порядок оцінювання результатів навчання галузі знань: 01 "Освіта / педагогіка" спеціальності: 017 "Фізична культура і спорт" рівня вищої освіти: перший (бакалаврський) факультетів Фізичної культури і спорту, Педагогічної освіти | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни ТіМСД -1 курс.pdf | 159.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.