Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137
Назва: | Харчові добавки |
Автори: | Паска, М. Paska, M. Ромашко, І. Romashko, I. Драчук, У. Drachuk, U. Галух, Б. Halukh, B. Кринська, Н. Krynska, N. |
Ключові слова: | технологія виробництва біологічно активні добавки продукти харчування біологічна цінність галузь промисловості харчові добавки |
Дата публікації: | 7-лис-2019 |
Видавництво: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Харчові добавки : навч. посіб. / Паска М. З., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 96 с. |
Короткий огляд (реферат): | Представлений навчальний посібник призначений для вивчення теоретичного матеріалу курсу "Харчові добавки" і покликаний допомогти студентам у вивченні питань, що стосуються ролі основних харчових і біологічно активних добавок в технології виробництва продуктів харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Харчові добавки.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.