Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137
Назва: Харчові добавки
Автори: Паска, М.
Paska, M.
Ромашко, І.
Romashko, I.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Галух, Б.
Halukh, B.
Кринська, Н.
Krynska, N.
Ключові слова: технологія виробництва
біологічно активні добавки
продукти харчування
біологічна цінність
галузь промисловості
харчові добавки
Дата публікації: 7-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Харчові добавки : навч. посіб. / Паска М. З., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 96 с.
Короткий огляд (реферат): Представлений навчальний посібник призначений для вивчення теоретичного матеріалу курсу "Харчові добавки" і покликаний допомогти студентам у вивченні питань, що стосуються ролі основних харчових і біологічно активних добавок в технології виробництва продуктів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска М. Харчові добавки.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.