Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137
Title: Харчові добавки
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Ромашко, І.
Romashko, I.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Галух, Б.
Halukh, B.
Кринська, Н.
Krynska, N.
Keywords: технологія виробництва
біологічно активні добавки
продукти харчування
біологічна цінність
галузь промисловості
харчові добавки
Issue Date: 7-Nov-2019
Publisher: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Citation: Харчові добавки : навч. посіб. / Паска М. З., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 96 с.
Abstract: Представлений навчальний посібник призначений для вивчення теоретичного матеріалу курсу "Харчові добавки" і покликаний допомогти студентам у вивченні питань, що стосуються ролі основних харчових і біологічно активних добавок в технології виробництва продуктів харчування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Харчові добавки.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.