Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137
Title: | Харчові добавки |
Authors: | Паска, М. Paska, M. Ромашко, І. Romashko, I. Драчук, У. Drachuk, U. Галух, Б. Halukh, B. Кринська, Н. Krynska, N. |
Keywords: | технологія виробництва біологічно активні добавки продукти харчування біологічна цінність галузь промисловості харчові добавки |
Issue Date: | 7-Nov-2019 |
Publisher: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Citation: | Харчові добавки : навч. посіб. / Паска М. З., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 96 с. |
Abstract: | Представлений навчальний посібник призначений для вивчення теоретичного матеріалу курсу "Харчові добавки" і покликаний допомогти студентам у вивченні питань, що стосуються ролі основних харчових і біологічно активних добавок в технології виробництва продуктів харчування. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23137 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Харчові добавки.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.