Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.contributor.authorГалух, Б.-
dc.contributor.authorHalukh, B.-
dc.contributor.authorМартинюк, І.-
dc.contributor.authorMartyniyk, I.-
dc.contributor.authorБасараб, І.-
dc.contributor.authorBasarab, I.-
dc.date.accessioned2019-11-07T09:32:01Z-
dc.date.available2019-11-07T09:32:01Z-
dc.date.issued2019-11-07-
dc.identifier.citationМетоди контролю харчових виробництв : навч. посіб. / Паска М. З., Галух Б. І., Мартинюк І. О., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2012. - 105 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113-
dc.description.abstractМета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectметоди контролюuk_UA
dc.subjectхарчове виробництвоuk_UA
dc.subjectтехнологія жирівuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectкритерії оцінкиuk_UA
dc.subjectпродовольча сировинаuk_UA
dc.titleМетоди контролю харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Методи контролю харчових....pdf3.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.