Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.contributor.author | Галух, Б. | - |
dc.contributor.author | Halukh, B. | - |
dc.contributor.author | Мартинюк, І. | - |
dc.contributor.author | Martyniyk, I. | - |
dc.contributor.author | Басараб, І. | - |
dc.contributor.author | Basarab, I. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-07T09:32:01Z | - |
dc.date.available | 2019-11-07T09:32:01Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-07 | - |
dc.identifier.citation | Методи контролю харчових виробництв : навч. посіб. / Паска М. З., Галух Б. І., Мартинюк І. О., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2012. - 105 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113 | - |
dc.description.abstract | Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | методи контролю | uk_UA |
dc.subject | харчове виробництво | uk_UA |
dc.subject | технологія жирів | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | критерії оцінки | uk_UA |
dc.subject | продовольча сировина | uk_UA |
dc.title | Методи контролю харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Методи контролю харчових....pdf | 3.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.