Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113
Назва: Методи контролю харчових виробництв
Автори: Паска, М.
Paska, M.
Галух, Б.
Halukh, B.
Мартинюк, І.
Martyniyk, I.
Басараб, І.
Basarab, I.
Ключові слова: методи контролю
харчове виробництво
технологія жирів
якість продукції
критерії оцінки
продовольча сировина
Дата публікації: 7-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Методи контролю харчових виробництв : навч. посіб. / Паска М. З., Галух Б. І., Мартинюк І. О., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2012. - 105 с.
Короткий огляд (реферат): Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска М. Методи контролю харчових....pdf3.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.