Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113
Title: | Методи контролю харчових виробництв |
Authors: | Паска, М. Paska, M. Галух, Б. Halukh, B. Мартинюк, І. Martyniyk, I. Басараб, І. Basarab, I. |
Keywords: | методи контролю харчове виробництво технологія жирів якість продукції критерії оцінки продовольча сировина |
Issue Date: | 7-Nov-2019 |
Publisher: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Citation: | Методи контролю харчових виробництв : навч. посіб. / Паска М. З., Галух Б. І., Мартинюк І. О., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2012. - 105 с. |
Abstract: | Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Методи контролю харчових....pdf | 3.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.