Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113
Title: Методи контролю харчових виробництв
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Галух, Б.
Halukh, B.
Мартинюк, І.
Martyniyk, I.
Басараб, І.
Basarab, I.
Keywords: методи контролю
харчове виробництво
технологія жирів
якість продукції
критерії оцінки
продовольча сировина
Issue Date: 7-Nov-2019
Publisher: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Citation: Методи контролю харчових виробництв : навч. посіб. / Паска М. З., Галух Б. І., Мартинюк І. О., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2012. - 105 с.
Abstract: Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Методи контролю харчових....pdf3.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.