Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077
Title: | Технохімічний контроль виробництва |
Authors: | Ромашко, І. Romashko, I. Паска, М. Paska, M. Галух, Б. Halukh, B. Драчук, У. Drachuk, U. Басараб, І. Basarab, I. Кринська, Н. Krynska, N. |
Keywords: | харчові технології контроль виробництва технологічний процес олійно-жирова галузь |
Issue Date: | 6-Nov-2019 |
Publisher: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Citation: | Технохімічний контроль виробництва : навч. - метод. посіб. / Ромашко І. С., Паска М. З., Галух Б. І., Драчук У. Р., Басараб І. М., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 98 с. |
Abstract: | Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ромашко І. Технохімічний контроль....pdf | 3.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.