Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077
Title: Технохімічний контроль виробництва
Authors: Ромашко, І.
Romashko, I.
Паска, М.
Paska, M.
Галух, Б.
Halukh, B.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Басараб, І.
Basarab, I.
Кринська, Н.
Krynska, N.
Keywords: харчові технології
контроль виробництва
технологічний процес
олійно-жирова галузь
Issue Date: 6-Nov-2019
Publisher: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Citation: Технохімічний контроль виробництва : навч. - метод. посіб. / Ромашко І. С., Паска М. З., Галух Б. І., Драчук У. Р., Басараб І. М., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 98 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ромашко І. Технохімічний контроль....pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.