Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077
Назва: Технохімічний контроль виробництва
Автори: Ромашко, І.
Romashko, I.
Паска, М.
Paska, M.
Галух, Б.
Halukh, B.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Басараб, І.
Basarab, I.
Кринська, Н.
Krynska, N.
Ключові слова: харчові технології
контроль виробництва
технологічний процес
олійно-жирова галузь
Дата публікації: 6-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Технохімічний контроль виробництва : навч. - метод. посіб. / Ромашко І. С., Паска М. З., Галух Б. І., Драчук У. Р., Басараб І. М., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 98 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ромашко І. Технохімічний контроль....pdf3.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.