Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057
Назва: | Інноваційний інженірінг |
Автори: | Паска, М. Paska, M. Драчук, У. Drachuk, U. Ромашко, І. Romashko, I. Галух, Б. Halukh, B. Басараб, І. Basarab, I. |
Ключові слова: | олійно - жирова промисловість харчові технології переробка обладнання стандарти вимоги рафінація |
Дата публікації: | 6-лис-2019 |
Видавництво: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Інноваційний інженірінг : навч. - метод. посіб. / Паска М. З., Драчук У. Р., Ромашко І. С., Галух Б. І., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 82 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Інноваційний інженірінг.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.