Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057
Назва: Інноваційний інженірінг
Автори: Паска, М.
Paska, M.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Ромашко, І.
Romashko, I.
Галух, Б.
Halukh, B.
Басараб, І.
Basarab, I.
Ключові слова: олійно - жирова промисловість
харчові технології
переробка
обладнання
стандарти
вимоги
рафінація
Дата публікації: 6-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Інноваційний інженірінг : навч. - метод. посіб. / Паска М. З., Драчук У. Р., Ромашко І. С., Галух Б. І., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 82 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска М. Інноваційний інженірінг.pdf2.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.