Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057
Title: Інноваційний інженірінг
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Ромашко, І.
Romashko, I.
Галух, Б.
Halukh, B.
Басараб, І.
Basarab, I.
Keywords: олійно - жирова промисловість
харчові технології
переробка
обладнання
стандарти
вимоги
рафінація
Issue Date: 6-Nov-2019
Publisher: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Citation: Інноваційний інженірінг : навч. - метод. посіб. / Паска М. З., Драчук У. Р., Ромашко І. С., Галух Б. І., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 82 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23057
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Інноваційний інженірінг.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.