Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038
Title: Технологія переробки птиці
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Мартинюк, І.
Martyniuk, I.
Молдаванова, Л.
Moldavanova, L.
Басараб, І.
Basarab, I.
Keywords: порівняльна оцінка
хімічний склад
м’ясо птиці
яйцепродукти
механічна обвалка
якість продукції
методи дослідження
Issue Date: 5-Nov-2019
Publisher: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Citation: Технологія переробки птиці : методичні рекомендації / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 60 с.
Abstract: Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М. Технологія переробки птиці.pdf1.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.