Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.contributor.author | Мартинюк, І. | - |
dc.contributor.author | Martyniuk, I. | - |
dc.contributor.author | Молдаванова, Л. | - |
dc.contributor.author | Moldavanova, L. | - |
dc.contributor.author | Басараб, І. | - |
dc.contributor.author | Basarab, I. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-05T08:53:18Z | - |
dc.date.available | 2019-11-05T08:53:18Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-05 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки птиці : методичні рекомендації / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | порівняльна оцінка | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | м’ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | яйцепродукти | uk_UA |
dc.subject | механічна обвалка | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | методи дослідження | uk_UA |
dc.title | Технологія переробки птиці | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Технологія переробки птиці.pdf | 1.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.