Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038
Назва: | Технологія переробки птиці |
Автори: | Паска, М. Paska, M. Мартинюк, І. Martyniuk, I. Молдаванова, Л. Moldavanova, L. Басараб, І. Basarab, I. |
Ключові слова: | порівняльна оцінка хімічний склад м’ясо птиці яйцепродукти механічна обвалка якість продукції методи дослідження |
Дата публікації: | 5-лис-2019 |
Видавництво: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Технологія переробки птиці : методичні рекомендації / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації, вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Технологія переробки птиці.pdf | 1.44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.