Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038
Назва: Технологія переробки птиці
Автори: Паска, М.
Paska, M.
Мартинюк, І.
Martyniuk, I.
Молдаванова, Л.
Moldavanova, L.
Басараб, І.
Basarab, I.
Ключові слова: порівняльна оцінка
хімічний склад
м’ясо птиці
яйцепродукти
механічна обвалка
якість продукції
методи дослідження
Дата публікації: 5-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Технологія переробки птиці : методичні рекомендації / Паска М. З., Мартинюк І. О., Молдаванова Л. К., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2014. - 60 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23038
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска М. Технологія переробки птиці.pdf1.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.