Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020
Title: | Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів |
Authors: | Ощипок, І. Oshchypok, I. Стоцько, З. Stotsko, Z. Паска, М. Paska, M. |
Keywords: | інтенсифікація методи технологічні процеси технологія зберігання консервування переробка м'ясні вироби |
Issue Date: | 4-Nov-2019 |
Publisher: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Citation: | Ощипок І. Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів : методичні рекомендації / Ощипок І. М.,Стоцько З. О., Паска М. З. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2009. - 76 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ощипок І. Загальні....pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.