Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ощипок, І. | - |
dc.contributor.author | Oshchypok, I. | - |
dc.contributor.author | Стоцько, З. | - |
dc.contributor.author | Stotsko, Z. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T12:37:42Z | - |
dc.date.available | 2019-11-04T12:37:42Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-04 | - |
dc.identifier.citation | Ощипок І. Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів : методичні рекомендації / Ощипок І. М.,Стоцько З. О., Паска М. З. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2009. - 76 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | інтенсифікація | uk_UA |
dc.subject | методи | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | технологія зберігання | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | м'ясні вироби | uk_UA |
dc.title | Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ощипок І. Загальні....pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.