Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020
Назва: Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів
Автори: Ощипок, І.
Oshchypok, I.
Стоцько, З.
Stotsko, Z.
Паска, М.
Paska, M.
Ключові слова: інтенсифікація
методи
технологічні процеси
технологія зберігання
консервування
переробка
м'ясні вироби
Дата публікації: 4-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Ощипок І. Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів : методичні рекомендації / Ощипок І. М.,Стоцько З. О., Паска М. З. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2009. - 76 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації, вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ощипок І. Загальні....pdf2.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.