Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020
Назва: | Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів |
Автори: | Ощипок, І. Oshchypok, I. Стоцько, З. Stotsko, Z. Паска, М. Paska, M. |
Ключові слова: | інтенсифікація методи технологічні процеси технологія зберігання консервування переробка м'ясні вироби |
Дата публікації: | 4-лис-2019 |
Видавництво: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Ощипок І. Загальні методи інтенсифікації технологічних процесів : методичні рекомендації / Ощипок І. М.,Стоцько З. О., Паска М. З. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2009. - 76 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23020 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації, вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ощипок І. Загальні....pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.