Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 861 to 880 of 4631
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-10-06 | Гастрономічний туризм в Україні : потенціал для розвитку | Графська, Орислава; Сиванич, Андрій; Hrafska, Oryslava; Syvanych, Andrii |
2022-10-06 | Туристична інфраструктура як чинник інноваційного розвитку туризму | Голод, Андрій; Четирбук, Ольга; Holod, Andrii; Chetyrbuk, Olha |
2022-10-06 | Пріоритети розвитку туристичних дестинацій у контексті гарантування безпеки туризму | Голод, Андрій; Базюк, Марія; Holod, Andrii; Baziuk, Mariia |
2022-10-06 | Маркетингові механізми модернізації системи надання санаторно-курортних послуг | Головчук, Юлія; Голод, Андрій; Holovchuk, Yuliia; Holod, Andrii |
2022-10-06 | Сучасні інновації у нутриціології | Петришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana |
2022-10-06 | Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжуту | Косінова, Ярина; Іжевська, Орися; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia |
2022-10-06 | Стиль страв молекулярної кухні | Гузенко, Ірина; Радзімовська, Ольга; Huzenko, Iryna; Radzimovska, Olha |
2022-10-06 | Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів | Білодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, Orysia |
2022-10-06 | Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесу | Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia |
2022-10-06 | «Потрібна у Львові кав’ярня, у котрій будуть говорити виключно по-українськи» : Іван Боберський про каву, гостинність та українців | Сова, Андрій; Sova, Andrii |
2022-10-06 | Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарства | Петришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia |
2022-10-06 | Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування | Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia |
2022-10-06 | Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни | Гуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Uliana, Huzar |
2022-10-06 | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в післявоєнний період | Графська, Орислава; Кіндрат, Ігор; Hrafska, Oryslava; Kindrat, Ihor |
2022-10-06 | Аналіз періодів розвитку готельної індустрії США | Графська, Орислава; Гуль, Яна; Hrafska, Oryslava; Hul, Yana |
2022-10-06 | Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендів | Боратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia |
2022 | Особливості підготовки спортсменів у поштовху гир за довгим циклом на етапі спеціалізованої базової підготовки | Пронтенко, К. В.; Андрейчук, В. Я.; Лесько, О. М.; Романів, І. В.; Пилипчак, І. В.; Воробйов, Д. М.; Бобко, Ю. Б.; Дунець-Лесько, Антоніна; Dunets-Lesko, Antonina |
2022 | Розвиток професійних компетентностей учителів фізичної культури в умовах нової української школи | Сороколіт, Наталія; Sorokolit, Nataliia |
2022 | Педагогічна технологія професійної та фізичної підготовки військовослужбовців артилерійської розвідки до виконання бойових завдань | Одеров, А.; Романчук, С.; Климович, В.; Небожук, О.; Островський, Мар'ян; Свищ, Ярослав; Пилипчак, І.; Ostrovskyi, Marian; Svyshch, Yaroslav |
2022 | Суб’єктивні чинники впливу на ставлення студентів Херсонського державного університету до навчання плавання | Глухов, Іван; Пітин, Мар’ян; Дробот, Катерина; Hlukhov, Ivan; Pityn, Marian; Drobot, Kateryna |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 861 to 880 of 4631