Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 861 to 880 of 4631
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-10-06Гастрономічний туризм в Україні : потенціал для розвиткуГрафська, Орислава; Сиванич, Андрій; Hrafska, Oryslava; Syvanych, Andrii
2022-10-06Туристична інфраструктура як чинник інноваційного розвитку туризмуГолод, Андрій; Четирбук, Ольга; Holod, Andrii; Chetyrbuk, Olha
2022-10-06Пріоритети розвитку туристичних дестинацій у контексті гарантування безпеки туризмуГолод, Андрій; Базюк, Марія; Holod, Andrii; Baziuk, Mariia
2022-10-06Маркетингові механізми модернізації системи надання санаторно-курортних послугГоловчук, Юлія; Голод, Андрій; Holovchuk, Yuliia; Holod, Andrii
2022-10-06Сучасні інновації у нутриціологіїПетришин, Наталія; Назар, Мар’яна; Petryshyn, Nataliia; Nazar, Mariana
2022-10-06Фортифікація млинців за допомогою куркуми та шроту кунжутуКосінова, Ярина; Іжевська, Орися; Kosinova, Yaryna; Izhevska, Orysia
2022-10-06Стиль страв молекулярної кухніГузенко, Ірина; Радзімовська, Ольга; Huzenko, Iryna; Radzimovska, Olha
2022-10-06Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменівБілодід, Андріана; Сабат, Станіслав; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Sabat, Stanislav; Izhevska, Orysia
2022-10-06Анімаційні програми в індустрії ресторанного бізнесуЧирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia
2022-10-06«Потрібна у Львові кав’ярня, у котрій будуть говорити виключно по-українськи» : Іван Боберський про каву, гостинність та українцівСова, Андрій; Sova, Andrii
2022-10-06Основні тенденції впровадження крафтових технологій у закладах ресторанного господарстваПетришин, Наталія; Petryshyn, Nataliia
2022-10-06Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговуванняНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2022-10-06Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війниГуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Uliana, Huzar
2022-10-06Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в післявоєнний періодГрафська, Орислава; Кіндрат, Ігор; Hrafska, Oryslava; Kindrat, Ihor
2022-10-06Аналіз періодів розвитку готельної індустрії СШАГрафська, Орислава; Гуль, Яна; Hrafska, Oryslava; Hul, Yana
2022-10-06Особливості розвитку гастрономічного туризму з позиції формування ресторанних брендівБоратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia
2022Особливості підготовки спортсменів у поштовху гир за довгим циклом на етапі спеціалізованої базової підготовкиПронтенко, К. В.; Андрейчук, В. Я.; Лесько, О. М.; Романів, І. В.; Пилипчак, І. В.; Воробйов, Д. М.; Бобко, Ю. Б.; Дунець-Лесько, Антоніна; Dunets-Lesko, Antonina
2022Розвиток професійних компетентностей учителів фізичної культури в умовах нової української школиСороколіт, Наталія; Sorokolit, Nataliia
2022Педагогічна технологія професійної та фізичної підготовки військовослужбовців артилерійської розвідки до виконання бойових завданьОдеров, А.; Романчук, С.; Климович, В.; Небожук, О.; Островський, Мар'ян; Свищ, Ярослав; Пилипчак, І.; Ostrovskyi, Marian; Svyshch, Yaroslav
2022Суб’єктивні чинники впливу на ставлення студентів Херсонського державного університету до навчання плаванняГлухов, Іван; Пітин, Мар’ян; Дробот, Катерина; Hlukhov, Ivan; Pityn, Marian; Drobot, Kateryna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 861 to 880 of 4631