Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 801 to 820 of 4631
Issue Date | Title | Author(s) |
2022-10-07 | Аналіз професійної підготовленості офіцерів (на прикладі виконання нормативів вогневої підготовки та захисту від зброї масового ураження) | Яворський, Андрій; Yavorskyi, Andrii |
2022-10-07 | Загальні принципи харчування військовослужбовців | Коростильова, Юлія; Михайлов, Володимир; Грибовський, Ростислав; Korostylova, Yuliia; Mykhailov, Volodymyr; Hrybovskyi, Rostyslav |
2022-10-07 | Місце самостійних занять у житті студентської молоді в умовах пандемії COVID-19 | Іваночко, Вікторія; Мельничук, Марта; Блащак, Ігор; Ivanochko, Viktoriia; Melnychuk, Marta; Blashchak, Ihor |
2022-10-07 | Технології оцінювання та корекції кондиційної фізичної підготовленості дітей 6-7 років | Турка, Ростислав; Завійська, Вероніка; Turka, Rostyslav; Zaviiska, Veronika |
2022-10-07 | Динаміка показників фізичної підготовленості населення України | Турка, Ростислав; Сибіль, Марія; Комарницька, Наталя; Turka, Rostyslav; Sybil, Mariia; Komarnytska, Natalia |
2022-10-07 | Стан залучення населення Львівщини до фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності | Хім’як, Роман; Khimiak, Roman |
2022-10-07 | Сучасні тенденції розвитку фізичного виховання у системі освіти Скандинавських країн | Данилевич, Мирослава; Турчик, Ірина; Войтик, Едуард; Слодиницька, Юлія; Danylevych, Myroslava; Turchyk, Iryna; Voityk, Eduard; Slodynytska, Yuliia |
2022-10-07 | До 75 річчя Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. До 25 річчя кафедри Фітнесу та рекреації | Приступа, Євген; Чеховська, Любов; Prystupa, Yevhen; Chekhovska, Liubov |
2022-09-30 | Перспективи розвитку ресторанного кейтерингу для сфери обслуговування | Чирка, В’ячеслав; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Paska, Mariia |
2022-09-30 | Зародження та розвиток глемпінг-туризму як інноваційного туристичного напряму | Четирбук, Ольга; Chetyrbuk, Olha |
2022-09-30 | Роль реклами та соціальних мереж для розвитку туризму в Україні | Цесьців, Діана; Шкабур, Ігор; Tsestsiv, Diana; Shkabur, Ihor |
2022-09-30 | Рибальський туризм як альтернативний напрям розвитку туристичної сфери Львівської області | Худоба, Володимир; Khudoba, Volodymyr |
2022-09-30 | Україна-Бразилія : перспективи співпраці у сфері туризму | Феленчак, Юлія; Лопес Алвес, Фабіо; Салінас Руіс, Мелісса; Felenchak, Yuliia; Lopes Alves, Fabio; Salinas Ruis, Melissa |
2022-09-30 | Гейміфікація - альтернативний напрям в туризмі | Тупичак, Тетяна; Tupychak, Tetiana |
2022-09-30 | Автор повстанських мартирологів Стрийщини Федір Соловій (1931-2002) | Романчук, Ольга; Коваль, Ростислав; Romanchuk, Olha; Koval, Rostyslav |
2022-09-30 | Перспективні напрями формування туристичного іміджу України в умовах виходу із кризи | Римар, Софія; Голод, Андрій; Rymar, Sofiia; Holod, Andrii |
2022-09-30 | Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса» | Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia |
2022-09-30 | Використання корпоративної соціальної відповідальності для формування позитивного іміджу туристичних підприємств | Павленчик, Наталія; Христина, Лешко |
2022-09-30 | Галицька кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму у Львівській області | Никига, Оксана; Nykyha, Oksana |
2022-09-30 | Психологічні особливості обслуговування у сфері гостинності | Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 801 to 820 of 4631