Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 4631
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Цифровізація в сфері гостинності в період кризових ситуаційПоліщук, Андрій; Графська, Орислава; Polishchuk, Andrii; Hrafska, Oryslava
2023-01-12Вплив війни на потік туристів у готелі Nota BeneРадзімовська, Ольга; Помірчий, Маркіян; Radzimovska, Olha; Pomirchyi, Markiian
2023-10-12Роль архітектурних рішень в будівництві готельних комплексів УкраїниТруш, Ольга; Графська, Орислава; Trush, Olha; Hrafska, Oryslava
2023-10-12Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’яМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарстваКалник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-10-12Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристівДуліба-Андрусишин, Олена; Петришин, Наталія; Duliba-Andrusyshyn, Olena; Petryshyn, Nataliia
2023-10-12Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусівНайда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремівПетришин, Наталія; Леготін, Анатолій; Petryshyn, Nataliia; Lehotin, Anatolii
2023-10-12Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia
2023-10-12Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготуванняРадзімовська, Ольга; Самчук, Анна; Radzimovska, Olha; Samchuk, Anna
2023-10-12Організація роботи винного баруРадзімовська, Ольга; Шустак, Ірина; Radzimovska, Olha; Shustak, Iryna
2023-10-12Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробівТесля, Ольга; Паска, Марія; Тeslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукціїФик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
2023-10-12Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництваЧирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia
2023-10-12Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогоденняШафір, Поліна; Паска, Марія; Shafir, Polina; Paska, Mariia
2023-10-12Public tourism policy in Brazil: governance instancesFabiane Morello Stella; Holod, Andrii; Фабіане Морелло Стелла; Голод, Андрій
2023-10-12Особливості формування стратегії розвитку підприємств індустрії туризму у період війни в УкраїніАндрусів, Андрій; Гузар, Уляна; Andrusiv, Andrii; Huzar, Uliana
2023-10-12Суть і значення мультиплікаційного ефекту в туризміГарасимчук, Назар; Винницький, Іван; Графська, Орислава; Harasymchuk, Nazar; Vynnytskyi, Ivan; Hrafska, Oryslava
2023-10-12Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщиниПаска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, Andrii
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 4631