Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 4631
Issue Date | Title | Author(s) |
2023-10-12 | Цифровізація в сфері гостинності в період кризових ситуацій | Поліщук, Андрій; Графська, Орислава; Polishchuk, Andrii; Hrafska, Oryslava |
2023-01-12 | Вплив війни на потік туристів у готелі Nota Bene | Радзімовська, Ольга; Помірчий, Маркіян; Radzimovska, Olha; Pomirchyi, Markiian |
2023-10-12 | Роль архітектурних рішень в будівництві готельних комплексів України | Труш, Ольга; Графська, Орислава; Trush, Olha; Hrafska, Oryslava |
2023-10-12 | Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’я | Млинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства | Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинності | Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Покращення поживної цінності сухих сніданків для туристів | Дуліба-Андрусишин, Олена; Петришин, Наталія; Duliba-Andrusyshyn, Olena; Petryshyn, Nataliia |
2023-10-12 | Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів | Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Практичні аспекти застосування дикорослої сировини при виробництві низькокалорійних кремів | Петришин, Наталія; Леготін, Анатолій; Petryshyn, Nataliia; Lehotin, Anatolii |
2023-10-12 | Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина») | Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Фліпи, як поживні та тонізуючі напої: рецептура та технологія приготування | Радзімовська, Ольга; Самчук, Анна; Radzimovska, Olha; Samchuk, Anna |
2023-10-12 | Організація роботи винного бару | Радзімовська, Ольга; Шустак, Ірина; Radzimovska, Olha; Shustak, Iryna |
2023-10-12 | Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних виробів | Тесля, Ольга; Паска, Марія; Тeslia, Olha; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції | Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Розробка рецептур мясних страв із використанням прано-ароматичних рослин крафтового виробництва | Чирка, В’ячеслав; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Chyrka, Viacheslav; Teslia, Olha; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Перспективи розвитку стрітфудів в умовах сьогодення | Шафір, Поліна; Паска, Марія; Shafir, Polina; Paska, Mariia |
2023-10-12 | Public tourism policy in Brazil: governance instances | Fabiane Morello Stella; Holod, Andrii; Фабіане Морелло Стелла; Голод, Андрій |
2023-10-12 | Особливості формування стратегії розвитку підприємств індустрії туризму у період війни в Україні | Андрусів, Андрій; Гузар, Уляна; Andrusiv, Andrii; Huzar, Uliana |
2023-10-12 | Суть і значення мультиплікаційного ефекту в туризмі | Гарасимчук, Назар; Винницький, Іван; Графська, Орислава; Harasymchuk, Nazar; Vynnytskyi, Ivan; Hrafska, Oryslava |
2023-10-12 | Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини | Паска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, Andrii |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 4631