Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 4631
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Substantiation of the professional standard of "Personal fitness trainer" in UkraineChekhovska, Liubov; Dutchak, Myroslav; Zhdanova, Olha; Luzhna, Maryana; Чеховська, Любов; Дутчак, Мирослав; Жданова, Ольга; Лужна, Мар'яна
2024Автентичність показників складної зорово-моторної реакції у стрільців на траншейному стендіЗаневський, Ігор; Грибовська, Ірина; Пітин, Мар'ян; Грибовський, Ростислав; Булгакова, Надія; Zanevskyy, Ihor; Hrybovskа, Iryna; Pityn, Maryan; Hrybovskyy, Rostyslav; Bulhakova, Nadііa
2024Методика удосконалення фізичної підготовленості кваліфікованих воротарів у футболі засобами фітнесуГрибовська, Наталія; Заневський, Ігор; Hrybovska, Nataliia; Zanevskyi, Ihor
2024Смуга укриттів та перенесення поранених як засоби військово-історичної реконструкції на уроках фізичної культуриЛеус, Степан; Боднар, Іванна; Leus, Stepan; Bodnar, Ivanna
2024Comparison of dynamic balance indicators using the Star Excursion Balance Test method in men of various types of martial arts with left- and right-sided motor asymmetryNikitenko, Serhii; Kindzer, Bohdan; Ilnytskyi, Ivan; Maievska, Sofiia; Busol, Veronika; Нікітенко, Сергій; Кіндзер, Богдан; Ільницький, Іван; Маєвська, Софія; Бусол, Вероніка
2024Регіональна туристична політика в умовах кризи: пріоритети та нові підходиГрафська, Орислава; Холявка, Володимир; Кулик, Оксана; Hrafska, Oryslava; Kholiavka, Volodymyr; Kulyk, Oksana
2024Історико-культурні та природні туристичні ресурси регіонального водного шляху № 11 на р. ДністерЛабарткава, Костянтин; Лабарткава, Валентина; Labartkava, Kostiantyn; Labartkava, Valentyna
2024Цифровий маркетинг у сфері туризму та гостинностіВовчанська, Ольга; Іванова, Лілія; Шамов, Антон; Vovchanska, Olha; Ivanova, Liliia; Shamov, Anton
2024Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інноваціїПаска, Марія; Paska, Mariia
2024М'ясо дичини для закладів ресторанного господарстваГуралевич, Віталій; Паска, Марія; Huralevych, Vitalii; Paska, Mariia
2024Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST”Карпишин, Кирило; Паска, Марія; Karpyshyn, Kyrylo; Paska, Mariia
2024Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війниПаска, Марія; Paska, Mariia
2024Моніторинг меню у концептуальних закладах міста ЛьвоваЛевків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia
2024Порівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼяМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia
2024Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполукПаска, Марія; Хромова, Мар’яна; Paska, Mariia; Khromova, Mariana
2024Синергія великих даних і штучного інтелекту як каталізатор інновацій в цифровому маркетингуВовчанська, Ольга; Іванова, Лілія; Vovchanska, Olha; Ivanova, Liliia
2024Конвергенція аналітики великих даних та маркетингових стратегій підприємстваІванова, Лілія; Вовчанська, Ольга; Ivanova, Liliia; Vovchanska, Olha
2024Товарознавча характеристика м’яса свиней за корекції сполуками залізаПаска, Марія; Хромова, Мар’яна; Paska, Mariia; Khromova, Mariana
2024Індустрія гостинності – актуальні питання сьогоденняПаска, Марія; Paska, Mariia
2024Особливості фахової підготовки військовослужбовців танкових підрозділівБольшаков, О. О.; Романчук, С. В.; Сороколіт, Наталія; Афонін, В. М.; Римар, Ольга; Климович, В. Б.; Балдецький, А. А.; Sorokolit, Nataliia; Rymar, Olha
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 4631