Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 4631
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Substantiation of the professional standard of "Personal fitness trainer" in Ukraine | Chekhovska, Liubov; Dutchak, Myroslav; Zhdanova, Olha; Luzhna, Maryana; Чеховська, Любов; Дутчак, Мирослав; Жданова, Ольга; Лужна, Мар'яна |
2024 | Автентичність показників складної зорово-моторної реакції у стрільців на траншейному стенді | Заневський, Ігор; Грибовська, Ірина; Пітин, Мар'ян; Грибовський, Ростислав; Булгакова, Надія; Zanevskyy, Ihor; Hrybovskа, Iryna; Pityn, Maryan; Hrybovskyy, Rostyslav; Bulhakova, Nadііa |
2024 | Методика удосконалення фізичної підготовленості кваліфікованих воротарів у футболі засобами фітнесу | Грибовська, Наталія; Заневський, Ігор; Hrybovska, Nataliia; Zanevskyi, Ihor |
2024 | Смуга укриттів та перенесення поранених як засоби військово-історичної реконструкції на уроках фізичної культури | Леус, Степан; Боднар, Іванна; Leus, Stepan; Bodnar, Ivanna |
2024 | Comparison of dynamic balance indicators using the Star Excursion Balance Test method in men of various types of martial arts with left- and right-sided motor asymmetry | Nikitenko, Serhii; Kindzer, Bohdan; Ilnytskyi, Ivan; Maievska, Sofiia; Busol, Veronika; Нікітенко, Сергій; Кіндзер, Богдан; Ільницький, Іван; Маєвська, Софія; Бусол, Вероніка |
2024 | Регіональна туристична політика в умовах кризи: пріоритети та нові підходи | Графська, Орислава; Холявка, Володимир; Кулик, Оксана; Hrafska, Oryslava; Kholiavka, Volodymyr; Kulyk, Oksana |
2024 | Історико-культурні та природні туристичні ресурси регіонального водного шляху № 11 на р. Дністер | Лабарткава, Костянтин; Лабарткава, Валентина; Labartkava, Kostiantyn; Labartkava, Valentyna |
2024 | Цифровий маркетинг у сфері туризму та гостинності | Вовчанська, Ольга; Іванова, Лілія; Шамов, Антон; Vovchanska, Olha; Ivanova, Liliia; Shamov, Anton |
2024 | Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації | Паска, Марія; Paska, Mariia |
2024 | М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства | Гуралевич, Віталій; Паска, Марія; Huralevych, Vitalii; Paska, Mariia |
2024 | Концептуальні підходи в ресторанній справі на прикладі холдингу емоцій “!FEST” | Карпишин, Кирило; Паска, Марія; Karpyshyn, Kyrylo; Paska, Mariia |
2024 | Адаптація ресторанного бізнесу до діяльності в умовах війни | Паска, Марія; Paska, Mariia |
2024 | Моніторинг меню у концептуальних закладах міста Львова | Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia |
2024 | Порівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼя | Млинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia |
2024 | Смакові властивості м’яса свиней залежно від впливу есенціальних хелатних сполук | Паска, Марія; Хромова, Мар’яна; Paska, Mariia; Khromova, Mariana |
2024 | Синергія великих даних і штучного інтелекту як каталізатор інновацій в цифровому маркетингу | Вовчанська, Ольга; Іванова, Лілія; Vovchanska, Olha; Ivanova, Liliia |
2024 | Конвергенція аналітики великих даних та маркетингових стратегій підприємства | Іванова, Лілія; Вовчанська, Ольга; Ivanova, Liliia; Vovchanska, Olha |
2024 | Товарознавча характеристика м’яса свиней за корекції сполуками заліза | Паска, Марія; Хромова, Мар’яна; Paska, Mariia; Khromova, Mariana |
2024 | Індустрія гостинності – актуальні питання сьогодення | Паска, Марія; Paska, Mariia |
2024 | Особливості фахової підготовки військовослужбовців танкових підрозділів | Большаков, О. О.; Романчук, С. В.; Сороколіт, Наталія; Афонін, В. М.; Римар, Ольга; Климович, В. Б.; Балдецький, А. А.; Sorokolit, Nataliia; Rymar, Olha |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 4631