Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.contributor.author | Жук, О. | - |
dc.contributor.author | Zhuk, O. | - |
dc.contributor.author | Ромашко, І. | - |
dc.contributor.author | Romashko, I. | - |
dc.contributor.author | Драчук, У. | - |
dc.contributor.author | Drachuk, U. | - |
dc.contributor.author | Галух, Б. | - |
dc.contributor.author | Halukh, B. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T09:54:05Z | - |
dc.date.available | 2019-11-04T09:54:05Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-04 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології у виробництві майонезу : навч. посіб. / Паска М. З., Жук О. І., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2015. - 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993 | - |
dc.description.abstract | У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | виробництво майонезу | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | інженерія | uk_UA |
dc.subject | технологія жирів | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології у виробництві майонезу | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Інноваційні....pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.