Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Назва: | Інноваційні технології у виробництві майонезу |
Автори: | Паска, М. Paska, M. Жук, О. Zhuk, O. Ромашко, І. Romashko, I. Драчук, У. Drachuk, U. Галух, Б. Halukh, B. |
Ключові слова: | інноваційні технології виробництво майонезу харчові технології інженерія технологія жирів рецептура |
Дата публікації: | 4-лис-2019 |
Видавництво: | ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Інноваційні технології у виробництві майонезу : навч. посіб. / Паска М. З., Жук О. І., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2015. - 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паска М. Інноваційні....pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.