Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Назва: Інноваційні технології у виробництві майонезу
Автори: Паска, М.
Paska, M.
Жук, О.
Zhuk, O.
Ромашко, І.
Romashko, I.
Драчук, У.
Drachuk, U.
Галух, Б.
Halukh, B.
Ключові слова: інноваційні технології
виробництво майонезу
харчові технології
інженерія
технологія жирів
рецептура
Дата публікації: 4-лис-2019
Видавництво: ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Інноваційні технології у виробництві майонезу : навч. посіб. / Паска М. З., Жук О. І., Ромашко І. С., Драчук У. Р., Галух Б. І. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2015. - 64 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22993
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паска М. Інноваційні....pdf2.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.